Simona Halep, după ce s-a calificat în sferturi în doar 45 de minute: "A fost cel mai bun meci al meu de aici de la Roland Garros"

03.06.2019


Simona Halep este în sferturile de finală la Roland Garros după ce a trecut în două seturi, cu un categoric 6-1, 6-0, de poloneza Iga Swiatek, aflată pe locul 104 în lume.

Partida a durat doar 45 de minute și după un meci și mai scurt decât precedentul, care a durat 55 de minute, Simona Halep a venit la conferința de presă pentru a vorbi puțin despre ceea ce tocmai se întâmplase în optimile de finală și despre ceea ce așteaptă de la sferturile de finală:"A fost un meci bun, cred că am jucat la cel mai înalt nivel al meu. Mi-a plăcut cum m-am simțit pe teren și cum am jucat, dar nu a fost atât de ușor pe cât o arată scorul".

Pentru că a jucat foarte puțin în ultimele două partide de la Roland Garros, Simona a fost întrebată dacă nu consideră că este necesar să se antreneze mai mult, dar campioana de anul trecut nu-și schimbă planurile:"Nu o să schimb mare lucru. Mîine o să fac același program ca și în zilele precedente. Consider că m-am pregătit destul de bine înainte aacestui turneu, am jucat în fiecare zi, aici, și nu are rost să schimb acum, pentru că nu pot face mare lucru. Dar, o să-mi mențin concentrarea pe ceea ce trebuie să fac la următorul meci".

Despre adversara ei din sferturile de finală, Amanda Anisimova, din SUA, cu care nu s-a mai întâlnit în circuit, Simona a spus: "Este greu să joci contra unei jucătoare cu care n-ai jucat deloc înainte, dar merg cu încredere în sferturi, pentru că am experiență, am un joc solid și știu ce trebuie să joc în fiecare meci. Acum o să analizez puțin cum joacă adversara mea și o să-mi fac un plan. Însă, cum o spun mereu, și o s-o spun întotdeauna, mă concentrez cel mai mult pe jocul meu, pentru că dacă eu îmi fac jocul am mai multă încredere".