SIMONA HALEP ESTE CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON. Rezultat FABULOS pentru cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României. Felicitări, Simona Halep!

13.07.2019

SIMONA HALEP a intrat în istoria tenisului mondial, iar pentru acest lucru a avut nevoie de mai puțin de o oră. Doar 55 de minute a durat meciul PERFECT reușit de românca noastră în fața marei campioane din SUA, Serena Williams, iar scorul final, 6-2, 6-2, arată cât de clară a fost dominarea compatrioatei noastre.

Acesta este al doilea titlu de Grand Slam pentru Simona, după cel câștigat anul trecut la Roland Garros, iar Simona Halep convinge lumea tenisului că este cu adevărat o mare campioană.

Pentru prima dată în istoria turneului de Grand Slam de la Wimbledon titlul este câștigat de o româncă și este și primul câștigat vreodată la Wimbledon de vreun român. Ilie Năstase a jucat două finale, dar nu a ridicat niciodată deasupra capului trofeul, așa cum a făcut-o Simona Halep.

Îți mulțumim, Simona, pentru acest moment fabulos și pentru că ai trecut numele României în istoria celui mai prestigios turneu de tenis din lume.

Felicitări, Simona Halep!

Simona Halep: "Mulțumesc țării mele pentru că mă susține oriunde aș juca"

"Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci, iar Serena, întotdeauna ne-ai inspirat.... Îți mulțumesc. Am muncit mult pentru a ajunge aici, și este o onoare să joc în fața Lojei Regale... Vă mulțumesc! Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de așa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, pe când aveam eu vreo 12 ani, și spunea că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Acea zi a venit. Îi mulţumesc mamei mele! Mulțumesc părinților mei", avea să spună Simona după ce a primit trofeul pe iarba londoneză.

"Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, nu a fost uşor, aici nu prea pot alerga la fel de mult, dar am început să simt jocul, să ştiu ce să fac cu mingea. A fost un turneu uimitor. Abia aştept să mă întorc la anul. Părinţilor, familiei... Vă mulţumesc! Nu aş fi aici fără voi... Mă sprijiniți de când m-am născut... Echipei mele, pentru că lucrați cu mine în fiecare zi: Teo, Marian, Daniel, Virginia...Vă mulțumesc. Îi mulțumesc și lui Darren, binențeles, o persoană specială care a venit să mă susțină. Aş vrea să-i mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. Și domnului Țiriac care a venit special pentru finala mea. A fost uimitor. Vă mulţumesc!, a mai spus Simona Halep în cea mai frumoasă zi din viața ei.