Georgia Andreea Crăciun a câștigat turneul ITF 15K de la București. Smaranada Corneanu și Oana Gavrilă, campioane la dublu

15.07.2019

Jucătoarele din România au dominat cu autoritate turneul ITF 15K organizat în București de Tennis Performance Club, reușind să păstreze în țară atât trofeul de la simplu, cât și pe cele de la dublu.

Georgia Andreea Crăciun, favorita nr. 1 a competiției, este noua campioană la simplu, după ce a câștigat în doar două seturi, 7-5, 6-2, finala cu Laura Schaeder, din Germania, cea care, în semifinale, a trecut după un meci maraton, cu 6-4, 2-6, 7-5, de favorita nr. 2, compatrioata noastră, Ilona Ghioroaie.

Nu mai puțin de 14 jucătoare din România au fost pe tablou în proba de simplu, iar pe tabloul de dublu am avut 13 reprezentante.

Titlul la dublu a revenit, spre satisfacția noastră, unei perechi 100% din România, Oana Smaranda Corneanu și Oana Gavrilă, care au câștigat fără să fie printre favorite. În ultimul lor meci la acest turneu, compatrioatele noastre s-au impus cu 5-7, 6-4, 10-4, în fața unei perechi din Cehia, K. Hrabalova/B. Miklova.