SIMONA HALEP, marea noastră CAMPIOANĂ de la Wimbledon, s-a întors în țară cu cel mai prețios trofeu din istoria tenisului mondial. GALERIE FOTO

15.07.2019

SIMONA HALEP a revenit azi în România, la două zile după cel mai important moment din cariera ei de jucătoare profesionistă, aducând cu ea și cel mai prețios trofeu din istoria tenisului mondial, acela de CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON.

"Este o primire deosebită. N-o să mă repet, pentru că am dat nenumărate declaraţii în aceste zile. Vreau să le mulţumesc membrilor familiei pentru tot sprijinul arătat, antrenorilor pe care i-am avut încă de la începutul tenisului, echipei mele şi Federaţiei Române de Tenis. În plus, vreau să le mulţumesc şi fanilor mei pentru toate gândurile bune pe care mi le-au transmis. Sunt persoane în viaţa mea care mi-au dat încrederea necesară că pot câştiga asemenea trofee. Doamnei Virginia Ruzici, lui Darren Cahill, care m-a învăţat să am încredere în mine. Îi mulţumesc şi domnului Ţiriac pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat, chiar dacă unele au fost mai dure, mi-a dat puterea de a crede că o pot învinge pe Serena Williams [...] De fiecare dată mă întorc cu drag în România", a spus Simona Halep după revenirea în România, primită fiind, la salonul oficial, de Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, de Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis, de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român și de Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului.