Kristyna Pliskova și Viktoria Kuzmova, campioane de dublu la BRD Bucharest Open 2019, după o finală cu Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian

21.07.2019

Kristyna Pliskova și Viktoria Kuzmova ies învingătoare, 6-4, 7-6 (3) în fața echipei Gabriela Ruse/Jaqueline Cristian și câștigă titlul în proba de dublu la BRD Bucharest Open 2019.

Pentru Kuzmova este al doilea titlu WTA cucerit în proba de dublu, după cel de anul acesta câștigat la Praga (alături de Anna Kalinskaya). Iar Pliskova își trece în palmares al treilea trofeu WTA, fiind primul câștigat alături de o altă jucătoare decât sora sa, Karolina.
Și pentru Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian prezența într-o astfel de finală - prima la nivelul circuitului WTA - este un punct de plecare și pot folosi meciurile din această săptămână pentru viitor. E o experiență care le poate ajuta mai departe.

Favorite 4 la BRD Bucharest Open, Pliskova și Kuzmova reușesc să încheie într-o manieră perfectă o săptămână în care au revenit, de două ori la rând, de la set pierdut în primele două meciuri. În primul tur ele au trecut, 4-6, 6-3, 10-7, de Anastasia Grymalska/Naiktha Bains, iar în turul secund au învins, 3-6, 7-6, 10-6 echipa Sharon Fichman/Nina Stojanovic.

În finala de astăzi, jucătoarea care a făcut diferența încă din startul meciului a fost Kristyna Pliskova, care a servit, returnat și interceptat solid și fără ezitări. Astfel că după primele zece minute scorul era 3-0 pentru Kuzmova/Pliskova.

CONTINUAREA PE SITE-UL OFICIAL BRDBUCHARESTOPEN.RO