"BRD Bucharest Wheelchair Tennis" și "BRD Argeș Wheelchair Open", două turnee internaționale ITF organizate și în 2019 de România

09.08.2019


Federația Română de Tenis, în parteneriat cu COSR, și cu asociațiile MISENA și APPSP, organizează și în 2019 cele două turnee de tenis internaționale din Circuitul ITF Wheelchair, rezervate jucătorilor în scaun cu rotile. 

"BRD Bucharest Wheelchair Tennis" și "BRD Argeș Wheelchair Open" adună la start peste 50 de sportivi, la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT, în perioada 12-15 august 2019, și peste 50 de sportivi la Tenis Club AS Pitești, în perioada 16-19 august 2019.

Sponsorul principal al celor două turnee este BRD Groupe Societe Generale România, iar pe lista sponsorilor și partenerilor pentru turneul de la București se mai regăsesc: BRD Asset Management, NetBet, Carrefour, Card Oil Avantaj, Fru-Fru, Mobexpert și BGS.

Pentru turneul de la Pitești, organizat de FRT, în parteneriat cu Asociaia Primii Pași spre Performană și Tenis Club AS Pitești, pe lista partenerilor sunt Consiliul Județean Argeș, Primăria Mioveni, Primăria Bascov, Asociația Omenilor de Afaceri Argeș, iar sponsorii competiției sunt: BRD Groupe Societe Generale România, BRD Asset Management, Dedeman, Dr. Oetker, Farmec, Elite Slots Pitești, Decathlon Pitești, Auchan Bradu, Bella Romania, Mobexpert și Conarg AG.