Dinamo București și CS Universitatea Cluj au câștigat Campionatele Naționale pe Echipe Seniori

04.10.2019

CS Dinamo București a câștigat turneul feminin din cadrul Campionatelor Naționale pe Echipe la Seniori, după ce s-a impus în toate cele trei întâlniri de pe tabloul final. A fost 5-2 cu CSM București, 6-1 cu CS Sportul Studențesc și 7-0 cu CSA Steaua.

Crăciun Georgia, Ghioroaie Ilona Georgiana, Simion Oana, Prisăcariu Andreea, Bulgaru Miriam, Fetecău Irina, Ciucă Alessia, Ogescu Simona și Amariei Ilinca au jucat pentru campioana României, Constantin Cosmescu fiind căpitanul-nejucător al celor de la CS Dinamo București.

Locul doi a revenit, la ediția din acest an, celor de la CSM București, care au trecut cu 7-0 atât de CSA Steaua București cât și de CS Sportul Studenesc. Pentru CSM au fost în echipă Ene Cristina, Dascălu Nicoleta, Mitu Andreea, Roșca Andreea, Dinu Cristina, Țăranu Ana și Ungur Liana, Liana Ungur fiind și căpitanul acestei echipe.

Podiumul turneului feminin a fost completat de CS Sportul Studențesc, cu o singură victorie, 6-1 cu CSA Steaua București. Gașpar Ioana, Cadanțu Alexandra, Duca Gabriela, Hristea Camelia, Cristmann Annemarie, Băjescu Nicoleta, Novăceanu Andreea și Ducu Ioana au jucat pentru echipa de pe locul 3, căpitan-nejucător fiind Vasile Novăceanu.

Turneul masculin, unul foarte disputat, cu multe meciuri echilibrate, a fost câștigat de CS Universitatea Cluj, cu trei victorii din tot atâtea posibile: 5-2 cu CS Dinamo - Centrul Sportiv Brașov, și, de fiecare dată, 4-3, cu CSM București și TC București.

Manda Călin, Jecan Alexandru, Cornea Victor, Codescu Răzvan, Barbu Adrian, Ignatik Uladzimir și Turcu Mihnea au jucat pentru echipa campioană, căpitan-nejucător fiind Turcu Titu.

Medaliile de argint au revenit, în acest an, celor de la CSM București, care au câștigat cu 4-3 întâlnirea cu CS Dinamo - Centrul Sportiv Brașov și cu 7-0 pe cea cu Tenis Club București. Pentru vicecampioni au fost în echipă Dima Dragoș, Frunză Nicolae, Apostol Bogdan, Borza Bogdan, Crețu Cezar, Ungur Adrian și Chicosu Cezar, căpitanul echipei fiind Adrian Ungur.

În fine, podiumul a fost completat de CS Dinamo - Centrul Sportiv Brașov, care a învins cu 7-0 pe Tenis Club București. Dancu Vlad, Tomescu Dan Alexandru, Antonescu Vasile, Vanță Valentin, Luncanu Alexandru, Crăciun Dacian, Crivoi Victor, Ionel Nicholas David și Tatomir Luca au fost jucătorii de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Brașov, căpitanul-nejucător fiind Farcaș Remus.

REZULTATE FINALE FEMININ

REZULTATE FINALE MASCULIN