Marius Copil părăsește Australian Open în primul tur al calificărilor. Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu debutează la noapte

11.01.2017

Românul Marius Copil (127 ATP) a fost eliminat încă din debutul calificărilor de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, fiind învins, surprinzător, de australianul Alex Bolt, aflat pe locul 631 în lume. A fost 7-6 (2) pentru Marius în primul set, și lucrurie păreau să decurgă așa cum ne doream, dar au urmat două seturi de coșmar, 4-6, 4-6, și România rămnâne fără reprezentant pe tabloul principal masculin la ediția actuală a turneului de la Antipozi.

Emoții vom avea în continuare pentru că în noaptea de miercuri spre joi vor intra în luptă Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu, cele două reprezentante ale României în calificările turneului feminin de la Australian Open.

De la ora 1, ora României, Ana Bogdan (125 WTA) o întâlneşte pe olandeza Arantxa Rus (177 WTA), aceasta fiind prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Apoi, în jurul orei 2.30, după meciul Anei Bogdan, pe același teren 10, ar trebui să joace Mihaela Buzărnescu (541 WTA) cu Olga Govortsova, din Belarus (173 WTA), de asemenea o întâlnire în premieră pentru cele două jucătoare.