Două săptămâni foarte bune pentru seniorii români, în Spania, la turnee ITF de Grad 2 și Grad 3

20.03.2017

În prima jumătate a lunii martie 2017 s-au desfăşurat la Marbella, în Spania, două turnee de grad 3, respectiv 2, din circuitul ITF Seniors.

Seniorii români s-au remarcat la proba de simplu +45 a turneului "VII Spring Senior Open", turneul de Grad 2, prin Sorin DONESCU, cel care a câștigat finala după un meci foarte disputat - 3-6, 6-3, 7-6(6), cu australianul Justin Reizes - și a jucat și finala de dublu, acolo unde a făcut pereche cu britanicul Marcus Stapleton. Cei doi au fost învinși în ultimul act, așa cum s-a întâmplat și la dublu +60, probă în care perechea română Ştefan LUNGEANU/Valentin GRIGORIU a fost învinsă, cu 6-1, 6-3, de principalii favoriți, Vincenzo Elia, din Italia, și Jose Sanchez Gimenez, din Spania.

Ştefan LUNGEANU și-a luat o binemeritată revanșă și a ocupat şi locul I în proba de dublu +60 a turneului "VIII Spring Senior Open Tennis", turneul de Grad 3 la care a jucat alături de belgianul Carl Verstraeten. Cei doi au dispus în finală cu 6-4, 6-4 de perechea Anders Bkorklund(SWE)/Denzil Chapman(GBR)

Ovidiu PETRESCU
Comisia Seniori/Superseniori