Oana Marinescu și Alina Bara, campioni la ”Cupa S&F” U14 2017

20.03.2017

”Cupa S&F”, destinată copiilor din categoria de vârstă U14, desfășurată la "S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis" din Ploiești, a programat meciuri echilibrate, oferind jucătoarelor și jucătorilor șansa de a participa la o competiție valoroasă.

Campioană în 2017, după ce a câștigat proba de simplu fete, este Oana Marinescu, de la Sorana Sport Club Târgoviște, cap de serie nr. 1 în concursul feminin. În finală ea a dispus cu 7-6(2), 6-2 de favorita cu nr. 2, Ștefania Pantaia, de la AS Double A Tenis Club din Ploiești.

În turneul băieților s-a impus Alin Bara, de la Tenis Club FIBEC Cîmpina, care a câștigat toate cele trei partide de pe tabloul tip șah. Pe podium s-au mai clasat Radu Moraru (C.S. AMP Gold Club Ploiești), locul 2, respectiv Costin Ilie (S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis Ploiești), locul 3.

Arbitrul principal, Diana Bogolea, și directorul turneului, Florin Niță, s-au asigurat că toți copii participanți nu vor uita experiența lor la ediția din acest an a Cupei S&F U14.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE U14

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI U14