Şanse suplimentare pentru jucătorii români la turneul “41st Medias-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18”

27.03.2017

Directorul turneului "41st Mediaș-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18 2017", dl. Tudorel SANDU, a decis, în colaborare cu FRT, și in conformitate cu regulamentul de desfașurare al turneelor ITF Juniors până la 18 ani, să ofere Wild Card-urile pe care le are la dispoziție acelor jucători români, inscriși sau nu la acest turneu, cu excepția celor care și-au făcut retragere medicală sau care vor fi deja acceptati în calificări.

O condiție esențiala este ca acei jucători sa aibă IPIN valid la momentul turneului. Cei care au IPIN valid dar nu vor avea taxa plătită catre ITF o vor putea face la înscrierea la turneu.

Cei care vor participa își vor putea câștiga dreptul la WC accedând in fazele superioare ale Turneului Directorului de Turneu pentru Wild Carduri ce se va desfașura după cum urmează:
- semnătura de prezență: vineri 21 aprilie 2017 până la ora 16:00;
- meciurile turneului se vor desfașura vineri 21 aprilie 2017 dupa ora 17:00 și sâmbătă 22 aprilie 2017.
- taxa de participare va fi de maximum taxa pentru un turneu categoria 1, urmând ca cei ce vor fi admiși in calificări să plătească diferența până la taxa de participare de 65 $ a turneului.

Acest Turneu pentru Wild Cardurile Directorului de Turneu se va desfașura in conformitate cu regulamentele ITF si în colaborare cu Federatia Româna de Tenis și va fi punctat ca un concurs național de categoria 1.

Pentru detalii suplimentare va rugăm să vă adresați dlui. Tudorel SANDU (e-mail sandutudorel@yahoo.com)