Simona Ogescu și Adrian Bejenaru, campioni la Viva Trophy, turneul Tennis Europe de la Galați

04.06.2017

Unul dintre cele mai puternice turnee de tenis din circuitul Tennis Europe, rezervat jucătorilor U16, a avut loc la Galați, la ”Viva Tenis Club”.

Ediția 2017 a ”Viva Trophy”, turneu de Categoria 3, a fost câștigată de doi români, Simona Ogescu și Adrian Bejenaru, în probele de simplu, și de două românce, la dublu fete.

Astfel, campioana de simplu a turneului din acest an este Simona Ogescu, cap de serie nr. 2, care a învins-o în finală pe principala favorită a competiției, o compatrioată, Alexandra Petric.

Doar finalistă la simplu, Alexandra și-a luat revanșa la dublu, probă în care a făcut pereche cu Francesca Feodorov. Cele două au fost favoritele cu nr. 1 și au trecut în finală cu 2-6, 6-2, 10-4 de alte două românce, Alexandra Iordache și Daniela Andreea Roșca.

În turneul de simplu al băieților, unul cu jucători foarte valoroși, veniți din Rusia, Japonia sau Luxemburg, titlul a fost câștigat de un român, Adrian Bejenaru.

Cap de serie nr. 4 al competiției, Adrian nu a pierdut niciun set până la finalul turneului, reușind să se impună în ultimul act cu 6-4, 6-2 în fața unui japonez, Reiya Komagata.

În fine, proba de dublu băieți, singura în care România nu a avut reprezentant, a fost câștigată de italienii Tommasso Pace și Mattia Stefaninin, care i-au învins cu 6-2, 3-6, 10-5 pe principalii favoriți ai competiției, Ivan Kazakov(RUS)/Maxime Navrotchi(LUX).

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE FINALE DUBLU FETE

REZULTATE FINALE DUBLU BĂIEȚI