Iulia Andreea Ionescu și Mihai Alexandru Coman au câștigat ”HAI Cup 2017”, turneul Tennis Europe U12 de la Arad

04.06.2017

Jucătoarele și jucătorii din România au dominat ediția din acest an a ”HAI Cup”, turneu din circuitul Tennis Europe U12 și organizat de ”Tenis PROFI Arad”.

Astfel, toate cele patru semifinale și cei patru semifinaliști din turneele de simplu au fost din România, iar probele de dublu au fost și ele câștigate de compatrioții noștrii, după finale în care au jucat români.

Turneul de simplu fete a fost câștigat, anul acesta, de Iulia Andreea Ionescu, una dintre cele mai în formă jucătoare din România la această categorie de vârstă care nu a pierdut niciun set la ediția din acest an. În finală, ea a dispus cu 6-1, 6-1 de Ioana Maria Secară.

Turneul de dublu al fetelor a fost adjudecat de perechea Maria Daciana Ciubotaru/Briana Maria Spătaru, care a dispus în ultimul act cu 6-3, 6-1 de perechea Bianca Bulat/Maria Ioana Secară.

În turneul de simplu al băieților, în acest an s-a impus Mihai Alexandru Coman, de asemenea un jucător aflat într-o foarte bună formă, care a câștigat cu 6-1, 6-0 finala cu David Manu, iar în drumul lui spre titlu nu a pierdut niciun set.

Mai mult, Mihai Alexandru este și campionul de la dublu din acest an, probă în care a făcut pereche chiar cu David Manu, după o finală fără istoric, în care cei doi s-au impus cu 6-2, 6-1 în fața perechii David Lexandru Gheorghe/Răzvan Andrei Tudor.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE DUBLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE FINALE DUBLU BĂIEȚI