Nini Dica și Carmen Manu, campioni la „Mamaia IDU Junior Championship - MOBEXPERT 2017”

11.06.2017

Juniorii români au dominat autoritar ediția din acest an a „Mamaia IDU Junior Championship - MOBEXPERT", un foarte puternic turneu din Circuitul Tennis Europe rezervat jucătorilor U16, turneu de Categoria 2, organizat impecabil de echipa condusă de directorul de turneu Alina Idu, la Tenis Club IDU din Mamaia.

Pe tabloul de simplu al băieților, România a avut nu mai puțin de 25 de reprezentanți, cinci dintre ei fiind chiar capi de serie.

Dintre toți, cel mai puternic s-a dovedit a fi Nini Gabriel Dica, din lotul național U16 al României, cap de serie nr. 2, care a jucat finala cu un al român, Sebastian Gima. Scorul a fost categoric în favoarea lui Nini, 6-1, 6-0, un scor care nu lasă loc de prea multe comentarii.

În turneul de simplu al fetelor, de asemenea dominat de jucătoarele din România, șapte din cele opt sfert-finaliste au fost din România, campioana ediției din acest an fiind Carmen Roxana Manu, cap de serie nr. 1, care a trecut, în finală, de favorita nr. 3, Alexandra Petric.

Așa cum era și de așteptat, românii au dominat și probele de dublu, atât la fete, cât și la băieți.

Mara Anastasia Iliescu și Briana Străuț sunt campioanele din 2017, după ce au dispus cu 6-1, 6-1, de perechea Alexandra Raluca Botin/Theodora Iosub.

Proba de dublu masculin a fost câștigată de favoriții nr. 1, Nini Gabriel Dica și Matei Georgescu, care au trecut în finală, cu 6-1, 7-6(3), de favoriții nr. 2, Maxime Navrotchi(LUX)/Ivan Kazakov(RUS).

Credit foto: Paul Alexe

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE FINALE DUBLU FETE

REZULTATE FINALE DUBLU BĂIEȚI