”Curs Internațional de Tenis10”, organizat de FRT și UNEFS la București, în 21 și 22 iunie

13.06.2017

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și Federația Română de Tenis organizează în perioada 21-23 iunie 2017 un ”Curs Internațional de Tenis10”, găzduit de UNEFS, din București (Level 1).

Lectorul acestei conferințe este britanicul Mark Tennant, un antrenor cu experiență care a lucrat pentru LTA (Federația de Tenis din Marea Britanie), pentru Federația Internațională de Tenis și Tennis Europa, fiind inclus de neo-zeelandezii de la "CoachSeek" în topul celor mai importanți 50 de antrenori de tenis din lume.

De menționat că Mark Tennant a fost un membru important cheie al echipei care a dezvoltat campania ITF "Tenis ... Play and Stay", pe plan mondial, în 2007, și, de asemenea, că a lucrat cu ITF la proiectarea și implementarea noului program global pentru adulți "Tennis Xpress", lansat în 2013.

Mark Tennant este un vorbitor regulat și respectat, prezentând conferințe în peste 70 de țări, fiind autorul a numeroase articole și programe de dezvoltare a tenisului în întreaga lume.

Mai multe informații despre acest curs puteși obține de la Rareș Stănscu, Conf. Univ. Dr. în cadrul UNEFS, la adresa de mail raresuniv@yahoo.com sau la nr. de telefon 0722.367.456.