Prezentarea seminarului "Antrenament pentru părinţi şi antrenori", organizat de FRT și antrenorul Silviu Zancu

28.06.2017

Aproape 50 de părinți şi antrenori au luat parte, la Centrul Naţional de Tenis din Cadrul FRT, la "Antrenament pentru părinţi şi antrenori", un seminar adresat, în special, părinţilor jucătorilor de tenis, dar şi antrenorilor lor, în încercarea de a afla un răspuns la întrebarea pe care şi-o pun toţi cei implicaţi în acest solicitant dar atât de frumosnfenomen: cum ajung sportivii să-şi valorifice potenţialul în tenis. 

Lectorul acestui seminar, Silviu Zancu, specializat în Mental Coaching şi neuro linguistic programming, a petrecut mai bine de trei ore explicând şi discutând cu părinţii şi antrenorii despre toate probele de care se lovesc zi de zi, şi au încercat să găsească împreună drumul corect spre marea performanță, cu beneficii pentru toată lumea. Toţi participanţii au fost foarte încântaţi, s-au abordat toate problemele anunţate la începutul acestui seminar, părinţii au primit informaţii vitale, au descoperit lucruri neştiute de ei până acum, dar au oferit şi un feedback consistent, au avut întrebări şi au venit cu un alt punct de vedere asupra problemelor cu care se confruntă toţi, în căutarea performanţei. Mai trebuie spus că toţi participanţii ai primit cadou câte o carte, din partea partenerului Erste Asset Management.

Pentru feedback, sugestii şi întrebări pentru viitoarea ediţie a acestui seminar puteţi folos în continuare adresa de mail - atecsor@frt.ro.

ANTRENAMENT PENTRU PĂRINȚI ȘI ANTRENORI - PREZENTARE PE LARG A SEMINARULUI