Cupa de Vara TENSKI Sports, un succes absolut în 2017

30.06.2017

La Braşov s-a desfăşurat între 24-28 iunie în cadrul Circuitului Naţional FRT, Cupa de Vara TENSKI Sports - 12 ani simplu şi dublu fete şi băieţi.

Competiţia s-a bucurat de o bună participare, tabloul de băieţi a fost complet - 32 iar cel de fete - 22 de participanţi.

Între zile caniculare şi furtuni devastatoare, copiii au realizat pe terenuri un spectacol sportiv demn de remarcat, cu un nivel tehnic care arată muncă prin antrenamente importante atât ca număr cât şi ca intensitate.

Proba de simplu fete 12 ani a fost dominată şi câştigată de junioara Bertea Elena de la CS Fortuna Brăila, care a învins-o în finală pe colega ei de dublu din oraşul din aval pe Dunăre, Găvănescu Lavinia - din Galaţi.

La simplu băieţi - 12 ani, juniorul Ştirbu Teodor Călin, de la AS Tenis Club Bucureşti, l-a învins în finală pe Preda Luca de la CS Samtronic  Constanţa, campionul turneului reușind să "piardă" doar 8 ghemuri în total, în meciurile jucate în turneu.

În proba de dublu fete, au ieşit învingătoare tot colegele de mai sus şi de mai jos pe Dunăre, Bertea Elena şi Gavanescu Lavinia, întrecându-le pe Mocanu Ana din Otopeni şi Marin Ilinca din Bucureşti.

La dublu băieţi, Preda Luca din Constanţa (Samtronic) şi Ţurcanu Radu din Bucureşti (AŞ Tenis Club Bucureşti) au dispus cu 6-1, 6-2 de Craoivenii Popirlan liviu şi Mitranca Constantin.

Trebuie să obaervăm, din păcate, şi performanţele slabe ale juniorilor braşoveni, care, atât la fete cât şi la băieţi au pierdut în fazele de început ale competiţiei.

Felicitări tuturor participanţilor care au arătat un "tenis frumos"