Monica Niculescu​ este în finala de dublu la Wimbledon​. Ora de la care compatrioata noastră joacă pentru marele trofeu

14.07.2017

FOTO: MONICA NICULESCU

UPDATE: Hao-Ching Chan (TPE) și Monica Niculescu, favoritele nr. 9, au învins, în semifinale, cu 7-6(4), 4-6, 9-7, perechea Makoto Ninomiya (JPN)/Renata Voracova (CZE).
În ultimul act, Monica și Chan vor juca împotriva favoritelor cu nr. 2, rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina (RUS).

Organizatorii au anunțat programul pentru sâmbătă, iar finala de dublu feminin este a treia pe terenul central, în jurul orei 20, după finala de simplu feminin, Garbine Muguruza (ESP) [14]- Venus Williams (USA) [10] și după finala de dublu masculin, Lukasz Kubot (POL)/Marcelo Melo (BRA) [4] - Oliver Marach (AUT)/Mate Pavic (CRO) [16].

Ziua de vineri, 14 iulie, este cea mai importantă zi din cariera de jucătoare profesionistă a compatrioatei noastre, Monica Niculescu, pentru că are șansa să se califice pentru prima finală de dublu într-un turneu de Grand Slam.

În jurul orei 16.30, ora României, pe terenul nr.1 de la Wimbledon, Monica Niculescu și partenera sa de dublu, Hao-Ching Chan, din Taipei, favoritele cu nr. 9, joacă în semifinalele probei de dublu feminin împotriva perechii Makoto Ninomiya (JPN)/Renata Voracova (CZE).

Deja, prin calificarea în semifinale, Monica a realizat cea mai bună performanță a carierei sale într-un turneu de Gran Slam, și și-a asigurat prezența în Top 20 WTA la dublu de săptămâna viitoare, așa că acum va încerca să-și îmbunătățească acest rezultat.