Samantha Harris și Belinda Woolcock, campioane de dublu la „Trofeul Hotel YMY” de la Tg. Jiu. Sâmbătă se joacă cele două semifinale

21.07.2017

Primul din cele 3 turnee internaționale de tenis de câmp - ITF Women's Circuit, se apropie de final.
Vineri, 21 iulie, s-a jucat finala la dublu, sportivele care și-au disputat Trofeul Hotel YMY fiind perechea din Italia, Federica BILARDO / Michele Alexandra ZMAU și două jucătoare din Australia, Samantha HARRIS / Belinda WOOLCOCK. După un meci care a durat 1 oră și 17 minute, victoria a aparținut sportivelor din Australia, acestea câștigând cu 0-6 6-4 10-4. 

Sâmbătă, 22 iulie, se joacă meciurile din semifinală la simplu, cu începere de la ora 10:00:
Gaia SANESI (ITA) - Michele Alexandra ZMAU (ITA)
Miriam Bianca BULGARU (ROU) - Federica Bilardo (ITA)

Finala se va disputa duminica, 23 iulie.

Vineri, 21 iulie, au avut loc și înscrierile pentru cel de-al doilea turneu international desfășurat la Târgu Jiu, dotat cu Trofeul Municipiului Târgu Jiu, cu premii totale în valoare de 15 000 $. 64 de jucătoare sunt înscrise în primele meciuri din calificări, desfășurate sâmbătă, 22 iulie, începând cu ora 9:00.

Competițiile fac parte din cele turneele Futures ce compun Circuitul Internațional al României - FRT Pro Circuit - sub egida Federației Internaționale de Tenis (ITF) și a Federației Române de Tenis (FRT).
ITF Women's Circuit constă în peste 500 de turnee organizate în 65 de țări, printre care și România, Târgu Jiu având șansa de a se afla printre puținele orașe din țară cu o bază sportivă omologată internațional.
La aceste turnee participă jucătoare profesioniste, care primesc din partea ITF și WTA puncte recunoscute în clasamentele internaționale. Competițiile organizate la Târgu Jiu sunt dotate cu premii în valoare totală de 45.000 de dolari, fiecare câștigătoare a trofeului primind și 12 puncte WTA.

Tablourile de joc, programul complet al meciurilor și rezultatele le găsiți, în timp real, pe site-urile Federației Române de Tenis și al Federației Internaționale de Tenis.
Toate meciurile se joacă pe terenurile bazei sportive a Asociației Tenis Club Elite din Tg.Jiu, Calea Severinului, nr. 1A.