Andreea Prisăcariu și Selma Cadar, campioane de dublu în Austria, la Wels, turneu ITF Juniors de Grad 1

24.07.2017

”City of Wels Junior - Grand - Prix 2017” este unul dintre cele mai puternice turnee din Circuitul ITF Juniors, rezervat jucătorilor sub 18 ani, iar la ediția din acest an România a fost reprezentată de trei jucători pe tabloul masculin de simplu, Ștefan Paloși. Filip Cristian Jianu și Bogdan Pavel, și de trei jucătoare pe tabloul de simplu al fetelor: Andreea Prisăcariu, Selma Ștefania Cadar și Denise-Antonela Stoica.

Cel mai bun rezultat în turneul băieților l-a reușit Ștefan Paloși, care a ajuns până în sferturile de finală, fază în care a fost eliminat de favoritul nr. 1, Stefano Baez, din Argentina, cel care, de latfel, avea să și câștige turneul.

Și pe tabloul de simplu al fetelr România a avut o sfertfinalistă, pe Andreea Prisăcariu, învinsă de C. Tauson, o daneză, cap de serie nr. 13.

În probele de dublu, în schimb, rezultatele au fost mult mai bune. Andreea Prisăcariu și Selma Cadar au făcut pereche și au mers până la capăt, reușind să-și adjudece trofeul după o finală cu Kristyna Lavickova(CZE) /
Clara Tauson(DEN) câștigată în două seturi, 6-3, 7-6(9).

În proba de dublu a băieților, Filip Jianu a făcut pereche cu un jucător din Belarus, Alexander Zgirovsky, drumul lor oprindu-se în semifinale.