Astra Sharma a câștigat „Trofeul Municipiului Târgu Jiu”, după o finală 100% australiană

30.07.2017

S-a încheiat și cel de-al doilea turneu internaţional de tenis de câmp de la Târgu Jiu, „Trofeul Municipiului Târgu Jiu” fiind disputat de două sportive din Australia. Astra Sharma a învins-o pe compatrioata sa, Belinda Woolcock, după un meci de 2 ore şi 22 minute, cu 1-6 6-2 7-5.

Belinda Woolcook este câştigătoare turneului la dublu, alături de Samantha Harris, toate trei sportivele din Australia fiind prezente pe tabloul de calificări şi la ultimul turneu care se desfăşoară la Târgu Jiu săptămâna aceasta, 31 iulie - 6 august.

La ultimul turneu de anul acesta este prezentă şi Jaqueline Adina Cristian, favorita de anul trecut. Anul acesta, Jaquelina Adina Cristian a trecut de primul tur la BRD Bucharest Open România 2017, fiind învinsă în turul 2 de câştigătoarea de anul acesta, Irina Camelia Begu. La dublu, a ajuns până în sferturile de finală împreună cu partenera de joc, Cristina Dinu. 

Jucătoare talentată, în vârstă de 19 ani, privită că o viitoare Simona Halep, Jaqueline Cristian este favorita ultimului turneu ITF Women's ProCircuit de la Târgu Jiu. Turneul face parte din circuitele FRT PRO ale României şi se va desfăşura în săptămâna 31 iulie - 6 august 2017, fiind dotat cu premii totale în valoare de 15 000 $.