Înscrierile la Campionatul Național pe Echipe U14 (4-7 septembrie, CNT) sunt deschise

01.08.2017

Cluburile de tenis afiliate la FRT care doresc să participe la Campionatul Național pe Echipe U14 2017 (4-7 septembrie 2017), care se va desfășura la Centrul Național de Tenis din București, trebuie să înscrie și să nominalizeze echipele în perioada 1-10 august 2017. Se vor folosi formularele special concepute pentru acest lucru și care se pot descărca de mai jos. Nominalizarea întregului lot de jucatori care ar putea juca la momentul desfășurării Campionatului Național pe Echipe U14 trebuie făcută în același timp cu înscrierea.

Important - taxa de înscriere (200 de lei/echipă) va fi achitată către FRT în contul bancar RO80 BRDE 410S V198 8612 4100, deschis la BRD, iar dovada plății va fi trimisă împreună cu formularul de înscriere și nominalizare.

Înscrierile trebuie să fie însoțite de actele necesare fiecărui protocol de colaborare dorit și dovada plății taxei pentru fiecare protocol de colaborare (300 de lei/protocol).

Sportivii pentru care aceste documente nu au fost trimise până la data limită de înscriere nu vor putea participa la Campionatul Național pe Echipe U14. Un jucător nu poate avea acord de colaborare dacă este legitimat la un club care participă în respectivul campionat. De asemenea, sportivii care nu au încheiate transferurile până la data limită de înscriere nu vor putea participa la Campionatul Național pe Echipe U14.

Termenul limită de retragere este cu 21 zile inainte de data de incepere a competitiei (15 august 2017).

Formularele de înscriere și nominalizare trebuie trimise pe adresa de e-mail competitii@frt.ro până la data limită de înscriere (10 august 2017). Nu vor fi acceptate înscrieri după data limită.

Competiția se desfășoară după prevederile Regulamentului de Organizare a Turneelor de Tenis din România pentru copii, juniori și seniori 2014 (vezi anexa 12).

Descarcă formular de înscriere (formularul trebuie trimis pentru fiecare echipă - băieți sau fete).