Ilona Ghioroaie a câștigat ”Trofeul Consiliului Judetean Gorj” de la Târgu Jiu

06.08.2017

S-a încheiat şi ultimul turneu ITF Pro Circuit organizat anul acesta la Târgu Jiu. După semifinalele de sâmbătă, sportivele calificate în finală au fost Ilona Georgiana Ghioroaie, care a învins-o pe Nastassya Burnett (ITA) cu 6-4
6-2, şi Tereza Mihalikova (SVK), care a câştigat în faţa australiencei Astra Sharma cu 6-1 6-4.

Finala de duminică a fost spectaculoasă, aproape 3 ore de joc, cu dese răsturnări de situaţie, în care Tereza Mihalikova, favorita nr.2 a competiţiei, a fost surprinzător învinsă de Ilona Ghioroaie, care a întors meciul în favoarea ei în tie-break-ul decisiv, scor final 6-3, 3-6, 7-6 (7).

Cele trei turnee desfăşurate anul acesta la Târgu Jiu fac parte din circuitele FRT PRO ale României, fiind dotate, fiecare în parte, cu premii totale în valoare de 15.000 $. Este pentru a treia oară consecutiv când competiţii internaţionale de asemenea anvergură se organizează pe Baza sportivă Tenis Club Elite din Târgu Jiu şi sperăm să le putem organiza şi anul viitor.Va mulţumim pentru interesul acordat acestor competiţii internaţionale şi pentru suportul în promovarea acestor competiţii.