Cupa NetBet 2017 de la TC Herăstrău. Cinci jucătoare din România, în sferturile de finală. Finală 100% românească la dublu

24.08.2017

Evoluții impresionante pentru jucătoarele din România, pe tabloul principal de simplu la Cupa NetBet 2017, turneu din Circuitul ITF Pro, dotat cu premii totale de peste 15.000 de dolari. Cap de serie nr. 1 în proba de simplu, Oana Simion și-a respectat statutul și și-a asigurat un loc în sferturile de finală după doar două seturi, castigate cu 6-2 și 6-1.

În partea de jos a tabloului, însă, am avut parte de o mare surpriză, favorita nr. 2 a turneului, Cristina Ene, fiind eliminată de Cristina Adamescu. Compatrioata noastră s-a impus la capătul unui meci de peste două ore și douăzeci de minute, cu 2-6, 7-6(3), 6-3.

Tot azi și-au asigurat un loc în sferturile de finală și Irina Fetecău, actuala campioană a României, care a trecut cu 2-6, 6-2, 6-0 de o altă româncă, Camelia-Elena Hristea, Ilona Ghioroaie, cap de serie nr. 4, 7-6(4), 6-4 cu Luminița Tutunaru, și Gabriela Talabă, autoarea unei alte surprize, 3-6, 6-2, 6-3 cu favorita nr. 8, Guadalupe Rojas, din Argentina. 

Vineri, la Academia de Tenis Herăstrău, de la ora 10, sunt programate cele patru meciuri din sferturile de finală ale probei de simplu, precum și finala probei de dublu, una 100% românească, în care se vor întâlni favoritele nr. 3, Oana Simion/Gabriela Talabă și favoritele nr. 2, Elena Bogdan/Elena Cadar.

Sponsorul principal al acestui turneu este NETBET ENTERPRISES LTD, iar pe lista de sponsori se mai regăsesc, AAYLEX- COCORICO, ASTON - GREE AER CONDIȚIONAT, ASSET PORTOFOLIO SERVICING și CHIMTITAN.

PROGRAM VINERI, 25 AUGUST

TABLOU PRINCIPAL SIMPLU

TABLOU PRINCIPAL DUBLU