Elena Bertea și Luca Preda au câștigat Cupa Municipiului Slobozia-Memorial Ioan Pinter

26.08.2017


Unul dintre cele mai puternice turnee organizate în Româniala categoria de vârstă U12 a avut loc la Slobozia.
Cupa Municipiului Slobozia-Memorial Ioan Pinter s-a bucurat de participarea a peste 70 de jucătoare și jucători, au fost două tablou de 64 în turneele de simplu, tablouri bune și în probele de dublu.

Campioana din acest an este o jucătoare de la CS Fortuna Brăilă, Elena Ruxandra Bertea, care a trecut în finală cu 6-2, 6-3 de Eva-Maria Ionescu de la AS Tenis Club Curtea de Argeș.

Campion de simplu în turneul băieților este Luca Preda, de la CS Samtronic Constanța, cap de serie nr. 1, învingător în ultimul act cu 6-2, 6-2 în fața favoritului nr. 4, Tudor Popovici, de la ACS Nitech.

Campioană la simplu, Ruxandra Bertea s-a impus și la dublu. Lavinia Maria Găvănescu, de la Asociația Club Sportiv Arcada a fost partenera ei de dublu, iar cele două, principalele favorite, s-au impus cu 6-3, 6-1 în fața unei perechi care nu a fost printre capii de serie, Alessia Maria Florea (AS Tenis Club Curtea de Argeș)/Daria Alexia Tudor (CS Tenis Con Slobozia).

În proba de dublu băieți s-au impus tot favoriții nr. 1, Luca Preda, campionul de la simplu, care a făcut pereche cu Radu Davis Țurcanu, de la AS Tenis Club București, care au dispus cu 6-2, 6-1, de Luca Mîndruț (CS Tenis Comesad Pitești)/Tudor Popovici (ACS Nitech).

În fine, în proba de dublu mixt s-au impus doi campioni din alte probe, Luca Preda și Lavinia Găvănescu, 6-4, 7-5 cu Elena Bertea/Rareș Golescu (Tenis Club Enache).

TABLOU FINAL SIMPLU FETE

TABLOU FINAL SIMPLU BĂIEȚI

TABLOU FINAL DUBLU FETE

TABLOU FINAL DUBLU BĂIEȚI

TABLOU FINAL DUBLU MIXT