Florin Mergea și Adrian Barbu, campioni la Brașov. Lituanianul Grigelis a câștigat proba de simplu la ”Selgros Cup 2017”

03.09.2017


Selgros Cup, turneu din Circuitul ITF al Federației Române de Tenis, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, și organizat la Brașov, pe terenurile de la Centrul Sportiv Brașov al clubului Dinamo, tinde să devină un turneu de tradiție, iar rezultatele din acest an vin să confirme acest lucru.

Legitimat la CS Dinamo, aflat pe locul 50 în lume, vicecampion olimpic, Florin Mergea și partenerul său de dublu, Adrian Barbu, au câștigat fără nicio emoție proba de dublu.
Cei doi s-au impus cu 6-1, 6-4, în fața perechii Vladimir Filip - Petru Alexandru Luncanu, la capătul unei finale 100% românești

Proba de simplu a revenit, la fel ca anul trecut, litianianului Laurynas Grigelis, cap de serie nr. 1 în 2017, jucător aflat acum pe locul 237 în lume. El s-a impus în finală cu 6-2, 6-2 în fața favoritului nr. 2, Franco Agamenone, din Argentina.

Dintre cei 18 jucători români prezenți pe tabloul de simplu la Brașov, cele mai bune rezultate le-au reușit Vasile Antonescu, Bogdal Borza și Edris Fetișleam, toți ajunși până în faza sferturilor de finală.

REZULTATE FINALE SIMPLU

REZULTATE FINALE DUBLU