Tenis Club București a câștigat ”CNIED U12”. Dinamo București s-a impus în ”CNIED U16”

17.09.2017

”Campionatul National Intercluburi pe Echipe de Dublu U12” și ”Campionatul National Intercluburi pe Echipe de Dublu U16”, desfășurate în aceste zile la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT, a fost câștigat, în acest an, de puternica echipă a celor de la Tenis Club București, la categoria U12, și de la fel de puternica echipă a celor de la CS Dinamo București la categoria de vârstă U16.

David Alexandru Gheorghe, Răzvan Andrei Tudor, Radu David Țurcanu, Ioana Maria Alexandrescu și Sicilia Alessia Elena Ionica (protocol cu LPS-CSS Pitești), însoțiți de căpitanul nejucător Florin Colibășanu, sunt cei care au adus acest titlu la U12, după o finală câștigată cu 2-1 în fața celor de la AS Politehnica 1, echipă formată din Maria Theodora Stăncescu, Elena Ruxandra Bertea(protocol CS Fortuna Brăila), Tudor Narcis Popovici, Dragoș Bucurescu(protocol AS Independent TC București) și David-Ioan Morega, căpitan nejucător fiind Sebastian Sofronie.

Podiumul a fost completat, la ediția din acest an, de Asociația Viva Tenis Club Galați (David Cristian Carteputredă, Gabriel Ghețu, Lavinia Maria Găvănescu - protocol CS Arcada Galați și Alessia Maria Florea, căpitan nejucător, Florin Sipoș), care a trecut cu 3-0 de Tenis Club Enache în finala mică.

REZULTATELE COMPLETE U12, PE SITE-UL FRT.RO

În concursul rezervat jucătorilor de până în 16 ani, la fel de puternic și de echilibrat, s-a impus Dinamo București cu 2-1, în finala cu CSM București.

Echipa campioană din 2017 este formată din Ilinca Dalina Amariei, Simona Ogescu, Fatima Ingrid Amartha Keita, Nicholas-David Ionel, Radu Mihai Papoe (protocol cu CS Târgoviște) și Andrei Victor Trăistaru, căpitan nejucător fiind Diane Samungi.

Pentru medaliații cu argint, căpitan nejucător Marius Raicea, au jucat Cezar Crețu, Radu Florin Macovei, Ana Maria Gabriela Țăranu și Alexandra-Maria Iordache.

În finala mică s-a impus, tot cu 2-1, ACS Tennis Team în fața celor de la AS Tenis Club București. Pentru echipa medaliată cu bronz au jucat: Anamaria Kiszner-Luca, Maria Otilia Niculae, Emir Mologean, Adrian Ionuț Marcu și Andrei Florin Teodor Robitu, căpitan nejucător fiind Manuel Nicolae.

REZULTATELE COMPLETE U16, PE SITE-UL FRT.RO