Ștefan Paloși, campion de dublu în Mexic. Românul a câștigat ”Copa Yucatan”, turneu de gradul 1 din Circuitul ITF Juniors

26.11.2017

Juniorii români care au participat în Mexic, la "Abierto Juvenil Mexicano ", din Mexico City, turneu ITF Juiors de Grad A și "Copa Yucatan", turneu de Grad 1, și-au trecut în palmares un titlu, unul foarte prețios, în condițiile în care la aceste turnee au participat foarte mulți jucători de valoare, și foarte mulți din Top100 ITF.

În aceste condiții, titlul la dublu câștigat de Ștefan Paloși la "Copa Yucatan" este unul de mare impact, mai ales că la acest turneu compatriotul nstr a jucat bine și în proba de simplu, fiiind eliminate după mare luptă, după un meci de trei seturi, de Andrew Fenty, un american, cap de serie nr. 2, ajuns acum pe locul 31 în lume.

Revenind la proba de dublu, Ștefan a făcut pereche cu un polonez, Daniel Michalski, cei doi fiind desemnați favoriții cu nr. 4 . În finală, după un meci incredibil, Ștefan și Daniel s-au impus cu 7-6(0), 1-6, 12-10, în fața unor americani, același Fenty, care l-a eliminat la simplu pe Paloși, și William Woodall.

După circuitul din Mexic, încheiat cu rezultate bune pentru compatrioții noștri, Ștefan Paloși, Nini Gabriel Dica, Filip Cristian Jianu, Cezar Crețu, Andreea Velcea, Mihaela Lorena Mărculescu, Oana Smaranda Corneanu, Selma Ștefania Cadar și Andreea Prisăcariu, cei nouă juniori care reprezintă România, participă în continuare la două dintre cele mai puternice turnee din circuitul ITF Juniors disputate în SUA, celebrele "Eddie Herr ITF" și " Orange Bowl International Tennis Championship".