Matei Fotea, campion la Onești la U18. Lista campionilor la celelalte categorii

01.12.2017


CS Tema Sport Onești a organizat ediția din această toamnă a "Cupei Primăria Onești-Vrancart", în sală, turneul de Categoria 1 FRT programând meciuri la aproape toate categoriile de vârstă.

La U18, în turneu băieților, s-a impus Matei Fotea, de la TC Micul AS, cu trei victorii în tot atâtea meciuri de pe tabloul tip șah. Mai mult, toate cele trei victorii au fost reușite fără să piardă vreun set.

Ana Maria Chiriță, de la CSS Bacău, a câștigat turneul fetelor la categoria U10, după 6-0, 5-7, 7-6(6) cu Ellis Lungu, de la CSM Dunărea Galați.

În turneul băieților, la U10, s-a impus Luca Adrian Dorache, de la CS Tema Sport Onești, care a dispus în finală de Petru Ganea, de la CSM Onești, cu 6-1, 6-4.

Evelina Tudureanu este campioana categoriei U12, după o finală câștigată cu 3-6, 6-2, 6-0 în fața unei jucătoare de la CS Ten Club Tenis Buzău, Alice Petrache, iar Sergiu Urzică, de la Club Sportiv Municipal Moinești, este campionul băieților la U12, el trecând 6-2, 6-2 de coechipierul lui David Macovei.

În fine, campionii de la U14 sunt Diana Alexandru, de la CSM Onești, cu patru victorii în tot atâtea meciuri pe tabloul tip șah, respectiv Radu Bosnea, tot de la CSM Onești, cu trei victorii din trei meciuri pe tabloul tip șah.