Cristina Dinu, un nou titlu în 2017. Românca este campioană în Antalya. Vasile Antonescu s-a oprit în semifinale

17.12.2017

Compatrioata noastră, Cristina Dinu, una dintre cele mai în formă jucătoare din România în Circuitul ITF, în acest an, termină sezonul cu un nou titlu, al patrulea în 2017, impunându-se în finala turneului ITF de la Antalya, dotat cu premii de 15.000 de dolari.

A fost 6-3, 6-3 pentru Cristina, cap de serie nr. 1, în întâlnirea cu favorita nr. 2, croata Tena Lukas, rezultat care, coroborat cu cel de săptămâna trecută, când a ajuns în semifinalele unui alt turneu ITF din Antalya, o ajută să urce patru locuri în clasamentul WTA. Românca noastră va ocupa, acum, poziția 331 în lume.

În proba de dublu, în Turcia, Cristina Dinu a făcut pereche cu învinsa sa din finala de simplu, cele două, favorite 1, oprindu-se în semifinale, fază a competiției în care au pierdut, 5-7, 6-2, 4-10, întâlnirea cu favoritele nr. 3, Maryna Chernyshova(UKR)/Alina Silich (RUS).

În turneul masculin, dotat și el cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, România a fost reprezentată de cinci jucători: Bogdan Ionuț Apostol, Vasile Antonescu, Dragoș Dima, Edris Fetisleam și Răzvan Bobleagă.

Cea mai bună performanță în proba de simplu a reușit-o Vasile Antonescu, ajuns până în semfinale, unde a fost învins cu mare greutate, 6-2, 5-7, 6-2, de italianul Antonio Massara.