Luca Preda, dublu campion în Serbia. Turneul Tennis Europe U12 ”Beograd Open”, dominat de români

11.01.2018


Turneul Tennis Europe U12 ”BEOGRAD OPEN 2018”, desfășurat la Academia Tipsarevic din Belgrad, a fost un mare succes pentru tinerii jucători din România. La puternicul turneu au participat jucători din Serbia, Croația, Rusia, Austria, Bosnia Herțegovina, și bineînțeles, România, care a fost reprezentată de un număr de 8 tenismeni (4 fete și 4 băieți). 

Juniorii români s-au remarcat printre rezultatele deosebite obținute la ambele categorii, feminin și masculin, atât la simplu, cât și la dublu.

Proba de simplu băieti a fost câștigată de Preda Luca (CS SAMTRONIC CONSTANȚA), în timp ce în semifinale au fost prezenți, la masculin, Popovici Tudor Narcis (ACS NITECH BUCUREȘTI) și, la feminin, Ionescu Eva (AS TENIS CLUB CURTEA DE ARGEȘ). De asemenea, jucătoarea Mărginean Alexia (TC SUN ALBA) a ajuns până în sferturile de finală unde a fost învinsă de câștigătoarea turneului, Jovana Grujic.

În proba de dublu masculin turneul a fost câștigat de perechea română formată din Preda Luca (CS SAMTRONIC CONSTANȚA) și Popovici Tudor Narcis (ACS NITECH BUCUREȘTI), iar în proba de dublu feminin, turneul a fost câștigat de perechea română formată din Mărginean Alexia (TC SUN ALBA) și Ionescu Eva (AS TENIS CLUB CURTEA DE ARGEȘ).