Marius Copil, după calificarea în prima finală ATP din carieră: "Am visat la acest moment din prima zi în care am început să joc tenis"

10.02.2018

Performanță de excepție pentru Marius Copil care trece, cu adevărat, prin cel mai bun moment al carierei sale: prima finală ATP.
Compatriotul nostru a avut nevoie de doar 76 de minute pentru a-și asigura locul în ultimul act al turneului ATP 250 de la Sofia, Bulgaria, dotat cu premii totale de peste 500.000 de euro, și a dispus cu 6-4, 6-2 de slovacul Jozej Kovalik, jucător venit din calificări și aflat, de asemenea, la cea mai bună performanță a carierei sale.
După victoria de la Sofia, Marius a declarat pentru site-ul ATP: "Mi-am propus doar să joc cât de bine pot. Am fost foarte concentrate, present în joc, și asta m-a ajutat să-mi fac meciul mai ușor. Am visat la acest moment din prima zi în care am început să joc tenis. Urmărindu-i pe marii jucători în finale, împărțind același vestiar cu ei, m-a făcut și pe mine să-mi doresc să joc într-o finală. Sper să-mi meargă bine mâine și asta să nu fie ultima mea finală".

Finala de la Sofia va avea loc la ora 17, adversar urmând a-i fi Mirza Basic, din Bosnia și Herțegovina.