România - Maroc 2-0, după prima zi a întâlnirii de Cupa Davis de la Cluj-Napoca. Duminică, de la ora 11, vă așteptm pentru ziua a doua de tenis

07.04.2018

Zi perfectă pentru echipa de Cupa Davis a României, care a început în forță întâlnirea cu Maroc, din turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis by BNP Paribas de la Cluj-Napoca.

Primul a intrat pe teren Marius Copil, pentru meciul lui Amine Ahouda, dar după 39 de minute totul se încheiase. A fost 6-0, 6-1 pentru compatriotul nostru, care a adus, astfel, primul punct pentru România.


"Nu știam prea multe despre adversarul meu, nu l-am văzut jucând, dar am fost preocupat să-mi fac jocul, să nu-i dau ocazia să facă prea multe puncte pe serviciul meu, ceea ce mi-a reușit bine, mai ales că-mi place mult această suprafață de joc" a spus Marius Copil, printre altele, la conferința de presă de după această victorie facilă.

CONFERINȚA DE PRESĂ INTEGRALĂ A LUI MARIUS COPIL

După aproximativ 20 de minute de pauză au intrat pe teren Adrian Ungur și Lamine Ouahab, pentru cel de-al doilea meci al zilei, unul care se va dovedi a fi destul de echilibrat.

Început perfect pentru Adi Ungur, care, în doar 22 de minute își trece în cont primul set cu 6-0. De la acest scor jocul se schimbă, însă, marocanul joacă altceva, și conduce permanent, până la 4-2. Din acest moment începe revenirea lui Adrian care câștigă trei game-uri la rând și ajunge să conducă cu 5-4. Setul secund va fi decis în cele din urmă la tie-break, 7-6(3) pentru Adi, care dublează avantajul României în această primă zi.


"M-am uitat pe tabelă după primul set, și mi-am zis...Oau.. 6-0. E ceva. Dar știam că nu va fi ușor, că el nu o să cedeze, dar mă bucur că am închis meciul în două seturi și am adus al doilea punct României", avea să declare Adrian Ungur după prima lui victorie după mai bine de șase luni, perioadă în care a fost accidentat.

CONFERINȚA DE PRESĂ INTEGRALĂ A LUI ADRIAN UNGUR

Duminică, de la ora 11, echipa României vă așteaptă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru meciurile din ziua a doua, primii intrând pe teren Marius Copil și Florin Mergea pentru disputa de dublu cu Lamine Ouahab și Amine Ahouda.

GALERIE FOTO DUPĂ PRIMA ZI A ÎNTÂLNIRII ROMÂNIA-MAROC