Şanse suplimentare pentru jucătorii români la turneul "42nd Medias-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18", Grad 2, din 22-29 aprilie 2018

14.04.2018

Directorul turneului "42nd Mediaș-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18 2017", dl. Tudorel SANDU,1a decis în colaborare cu FRT și in conformitate cu regulamentul de desfașurare al turneelor ITF Juniors până la 18 ani să organizeze o "Competiție a DIRECTORULUI DE TURNEU" prin care să ofere Wild Card-uri pe tabloul de Qualy câștigătorilor, jucători romani inscriși sau nu la acest turneu, cu excepția celor care și-au făcut retragere medicală sau care vor fi deja acceptati în calificări. O condiție esențiala este ca acei jucători sa aibă IPIN valid la momentul turneului. Cei care au IPIN valid dar nu vor avea taxa plătită catre ITF, o vor putea face direct (on site) la înscrierea la turneu.


Cei care vor participa își vor putea ciștiga dreptul la WC pe tabloul de calificări accedând în fazele superioare ale "Competiției Directorului de Turneu" pentru Wild Carduri ce se va desfașura după cum urmează:
- semnătura de prezență: joi 19 aprilie 2018 până la ora 16:00;
- meciurile turneului se vor desfașura joi 19 aprilie 2018 dupa ora 17:00 și vineri 20 aprilie 2018.
- taxa de participare va fi de maximum taxa pentru un turneu categoria 1, urmând ca cei ce vor fi admiși in calificări să plătească diferența până la taxa de participare de 65 $ a turneului.

Acest Turneu pentru Wild Card-urile Directorului de Turneu se va desfașura in conformitate cu regulamentele ITF si în colaborare cu Federatia Româna de Tenis. Va fi punctat ca un concurs național de categoria 1.

Pentru detalii suplimentare va rugăm să vă adresați d-lui. Tudorel SANDU (e-mail sandutudorel@yahoo.com)