Simona Ogescu, finalistă la Novi Sad. Simona Ogescu și Silvia Maria Costache, campioane de dublu la ”Pecin Memorijal 2018”

14.04.2018


Tinerele jucătoare din România, Simona Ogescu și Silvia Maria Costache, ambele legitimate la CS Dinamo București, au reușit evoluții foarte bune la două puternice turnee Tennis Europe din Serbia.

În Novi Sad, la "Yason Cup 2018", turneu de Categoria 2, Simona a ajuns până în finala de simplu, unde a fost învinsă cu 6-3, 6-3 de principala favorită, croata Antonia Ruzic, în vreme ce în proba de dublu, în care a făcut pereche cu Silvia Costache, cele două s-au oprit în semifinale.

Apoi, la "Pecin Memorijal 2018", turneu de Categoria 2 pentru jucătorii U16, și găzduit de orașul Pancevo, titlul de dublu feminin a fost câștigat de compatrioatele noastre, Simona Ogescu și Silvia Maria Costache, favoritele cu nr. 2, după o victorie fără emoții, 6-4, 6-2, împotriva favoritelor nr. 6, Irene Artigas/Arina Gamretkaia, jucătoare din Spania și Moldova.

În turneul de simplu fete, două reprezentante din România au avut evoluții de apreciat: Simona Ogescu, care s-a oprit abia în semifinale, și Anca Alexia Todoni, ajunsă până în sferturile de finală.