Maria Sara Popa și Ioana Zvonaru, Mihai Coman și David Manu, finaliști în turneele de dublu la "Dr. Oetker Junior Trophy" 2018

26.05.2018

Ziua de sâmbătă a programat primele două finale ale ediției din acest an a "Dr. Oetker Junior Trophy", turneu Tennis Europe U14 de Categoria 1, cel mai important turneu de la această categorie de vârstă din această parte a Europei.

România a avut reprezentanți în fiecare din cele două finale de dublu, dar, din păcate, nu a reușit să câștige niciun trofeu.

În finala de dublu a fetelor, una foarte disputată, chiar dacă s-au jucat doar două seturi, favoritele nr. 2, portughezele Mafalda Guedes și Matilde Jorge, favoritele cu nr. 2, au trecut de compatrioatele noastre, favoritele principale, Maria Sara POPA și Ioana ZVONARU, cu 7-6(4), 6-4.

În finala de dublu a băieților, una jucată tot în două seturi, s-au impus favoriții nr. 2, polonezii Olaf Pieczkowski și Filip Pieczonka, cu 6-3, 6-3, în fața românilor Mihai Alexandru COMAN  și David MANU, capi de serie nr. 5.

Tot sâmbătă, dar în turneul de simplu, cei doi români care au jucat pentru un loc în finale au pierdut.

Mara GAE a început foarte bine meciul ei din semifinale, cu una dintre favorite, Aleksandra Simeva, din Macedonia, cap de serie nr. 3, câștigând primul set cu 6-4, dar adversara sa a revenit și le-a câștigat pe următoarele două, cu 7-5, 6-0.

Într-o altă semifinală, dar din turneul de simplu al băieților, Andrei VOICAN l-a întâlnit pe favoritul nr. 2, polonezul Filip Pieczonka, cu care a jucat tot trei seturi, scorul final fiind 6-4, 1-6, 6-4 în favoarea adversarului său.

REZULTATE 26 MAI 2018

PROGRAM 27 MAI 2018