Dragoș Dima a câștigat ”Ioana Cup” 2018, primul turneu ITF 15K din acest an în România

27.05.2018

"Ioana Cup" , primul turneu din Circuitul ITF Pro masculin, din România, în 2018, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, a fost câștigat de Dragoș Dima, cap de serie nr. 1, după o finală 100% românească cu Nicolae Frunză, favoritul cu nr. 5.

Finala dintre cei doi componenți ai echipei de Cupa Davis a României, jucată la la Academia de Tenis Herăstrău, s-a terminat după doar două seturi și 71 de minute de joc. Favoritul principal s-a impus cu 6-2, 6-4, reșind să câștige primul turneu ITF în 2018, după ce a pierdut două finale.

Vineri seară, în finala probei de dublu, Vasile Antonescu și Patrick Grigoriu, favoriții principali ai probei, s-au impus în doar două seturi, 6-1, 6-4, în meciul cu Victor Crivoi și Victor Vlad Cornea

"A fost un turneu perfect pentru noi, pentru tenisul românesc, pentru că tocmai acesta este motivul pentru care noi, împreună cu sponsorii și partenerii noștri - și le mulțumesc mult pentru implicarea lor, în special celor de la MOBEXPERT - organizăm aceste turnee: jucătorii români să poată câștiga puncte și experiență la ei acasă, fără să-i coste prea mult", a declarat Ion Țupa, directorul "Ioana Cup", un turneu câștigat de români, atât la simplu, cât și la dublu, și nu oricum, ci după finale 100% românești.

Sponsorul principal al acestui turneu este MOBEXPERT, iar pe lista de sponsori și parteneri se mai regăsesc Federația Română de Tenis, Neste Automotive: dealer Ford România, Aqua Carpatica, MTS și Crystal Palace Hotel.