Maria Sara Popa și Ștefan Andrei au câștigat ”Viva Trophy”, turneul Tennis Europe de la Galați

03.06.2018


Viva Tenis Club din Galați a organizat ediția 2018 a "Viva Trophy", un puternic turneu U16 din Circuitul Tennis Europe, de Categoria 3, cu o numeroasă participare a jucătorilor din România.

Mai mult, pentru ca turneul să fie perfect, campionii ediției din acest an sunt români, după finale 100% românești.
Astfel, turneul fetelor a fost câștigat de Maria Sara Popa, cap de serie nr. 1, care a avut un meci foarte dificil în finală, câștigată în trei seturi, 6-3, 6-7(5), 6-4, în fața Mariei Moglan.

Multă mai ușor s-a câștigat titlul în turneul băiețil, în care Ștefan Andrei, cap de serie nr. 8, după ce l-a eliminate în semifinale pe bulgarul Vladimir Popov, favoritul nr. 2, a trecut, în ultimul act, cu 6-3, 6-3 de Ioan Chiriță.

Turneul de dublu al fetelor, cu multe echipe din România la start, a fost câștigat de favoritele nr. 1, compatrioatele noastre, Maria Moglan și Vanessa Popa Teiușanu, care au trecut, în finală, cu 7-5, 6-3 de perechea Bianca Bulat/Polina Skopintseva(RUS), favoritele nr. 2.

În proba de dublu a băieților campionii sunt tot din România, dar nu sunt printre favoriți. Cosmin Lazăr și George Luncașu s-au impus cu 6-1, 4-6, 12-10, finala cu românii Ștefan Andrei și Albert Ștefan.

REZULTATE FINALE SIMPLU FETE

REZULTATE FINALE SIMPLU BĂIEȚI

REZULTATE FINALE DUBLU FETE

REZULTATE FINALE DUBLU BĂIEȚI