Tenis Club Victor Hănescu și CS TEN Club Tenis Buzău au câștigat Campionatul Național pe Echipe U10

24.06.2018

Opt dintre cele mai bune echipe U10 din România, patru pe tabloul final al fetelor și patru pe tabloul final al băieților, și-au disputat, la Brăila, în extraordinara organizare a clubului de tenis CS Spartacus Brăila, trofeele puse în joc la Campionatul National pe Echipe U10. 

"CNE-U10 Brăila 2018 a fost un adevărat regal al tenisului românesc. Au beneficiat de ospitalitate toți sportivii și antrenorii participanți. La festivitatea de deschidere au fost premiați toți sportivii participanți la CNE-U10. Am organizat croazieră pe Dunăre și vizită la Grădina Zoologică. De asemenea, la festivitatea de premiere fost premiați toți sportivii și antrenorii participanți, respectiv locurile 1-4. Pentru că timpul a fost vitreg cu noi nu ne-a permis să desfășurăm și alte activități pe care ni le-am propus, dar chiar și așa, Brăila a fost și rămâne o gazdă primitoare, care face cinste tenisului românesc, și chiar și cei mai mari contestatari au rămas fără replică", au precizat organizatorii acestei competiții, una câștigată de Tenis Club Victor Hănescu, în turneul băieților, și de CS TEN Club Tenis Buzău, în cel al fetelor.

Campioana din acest an a băieților, Tenis Club Victor Hănescu, s-a impus de fiecare dată cu 2-1 în cele trei partide de pe tabloul tip șah, dar este de remarcat contribuția lui Yannick Alexandrescu, cel care a câștigat toate cele șase partide în care a jucat, trei de simplu și trei de dublu. A fost, așadar, 2-1 pentru Tenis Club Victor Hănescu (Yannick Alexandrescu, Alexandru-Ștefan Viișoreanu - antrenor Dorel Viișoreanu) în partidele cu CSS Făgăraș (Sergiu-ConstantinUrzică, Cezar-Ștefan Bentzel și Clad Percec - antrenor Sergiu Bădițoiu), cu AS CS AS Club Politehnica (Ștefan Ilie Bogdan Petre și Toma Neagu - antrenor Sebastian Stoica) și cu Club Sportiv Elite Tenis (Rareș Rugină și David Popa - antrenor Elena Bolânu).

Clasamentul final al turneului băieților a fost: 1) Tenis Club Victor Hănescu; 2) Club Sportiv Elite Tenis; 3) CSS Făgăraș; 4) AS CS AS Club Politehnica.

Situație identică și în turneul fetelor, toate cele trei partide de pe tabloul final tip șah fiind câștigate de Club Tenis Buzău cu 2-1.

Astfel, CS TEN Club Tenis Buzău (Alexia Tatu, Flavia Ogrezeanu și Ruxandra Besoiu - antrenor Gabriel Caloian) au învins cu 2-1 pe CS Dinamo București (Ana Bacargiu și Ingrid Sănduleasa - antrenor Elena Bolânu), pe Club Sportiv Mamaia IDU (Andreea Soare, Jaqueline Istifan, Maria Pătrașcu și Sofia Ivan - antrenor Andrei Baciu) și pe CSM Dunărea Galați (Cristina Mitran și Ellis Lungu - antrenor Săndița Brandabur).
Clasamentul final al probei a fost: 1) CS TEN Club Tenis Buzău; 2) Club Sportiv Mamaia-IDU; 3) CS Dinamo București; 4) CSM Dunărea Galați.

GALERIE FOTO PE PAGINA DE FACEBOOK A FRT


REZULTALE COMPLETE PE WWW.FRT.RO