Andreea Mitu, dublă campioană la "Vrancea Trophy", turneul ITF 15K de la Focșani

08.07.2018

Andreea Mitu, revenită în circuitul feminin de tenis de puțină vreme, după ce și-a luat o pauză pentru a avea un copil, a avut parte de o săptămână perfectă la "Vrancea Trophy", turneul ITF 15K de la Focșani. Compatrioata noastră, fostă la un moment dat pe locul 68 în lume, este la doar al treilea turneu ITF jucat în acest sezon, și deja are în palmares patru noi finale, dintre care trei câștigate.

Campioană de dublu la Curtea de Argeș, săptămâna trecută, acolo unde a pierdut finala de simplu, Andreea Mitu a câștigat tot ce se putea câștiga la Focșani, la "Vrancea Trophy", turneu organizat de CS Unirea Focșani.

Fără să fie printre capii de serie, Andreea a câștigat proba de simplu fără să piardă vreun set, iar în semifinale și-a luat revanșa în fața lui Miriam Bulgaru, cu 6-4, 6-2, după finala pierdută la Curtea de Argeș. În ultimul meci de la "Vrancea Trophy", Andreea a trecut cu 6-4, 6-4, de Oana Georgeta Simion, favorita nr. 2.

Cu o zi înaintea acestei finale, Andreea își trecuse în cont al doilea titlu de dublu în doar două săptămâni, într-un concurs în care a făcut pereche chiar cu adversara sa din finala de simplu. Andreea Mitu și Oana Georgeta Simion au trecut cu 4-6, 6-2, 10-6, de perechea Selma Stefania Cadar/Anastasia Kharitonova(RUS).

Selma Ștefania Cadar. FOTO: Doru Sava