AS Club Politehnica București a câștigat CNIED U12. Podiumul, completat de Viva Tenis Club și AS TC Victor Hănescu

21.09.2018

Un turneu puternic și echilibrat la Campionatul Național Intercluburi pe Echipe de Dublu U12(CNIED U12), competiție care a adunat la start pe cei mai valoroși jucători de la această categorie de vârstă.

Organizat de FRT și clubul ACS Tennis Team București, CNIED U12 a fost câștigat de AS Club Politehnica București, după o finală foarte echilibrată cu Viva Tenis Club Galați.

Pentru echipa campioană, care s-a impus cu 2-1, au jucat Tudor Narcis Popovici, Fabian Andrei Cristea, Maria Theodora Stăncescu și Alexia Shara Iancu, Sebastian Stoica fiind căpitanul-nejucător, iar pentru vicecampioni, căpitanul-nejucător fiind Florin Sipos, au jucat David Carteputredă, Gabriel Ghetu, Eva Maria Ionescu și Alesia Florea.

În meciul pentru locul 3 și medaliile de brozn s-a impus AS Tenis Club Victor Hănescu, tot cu 2-1, în fața celor de la Academia de Tenis Herăstrău. Căpitanul-nejucător Florian Arsenescu a folosit în această victorie următoarea echipă: Radu David Turcanu, Rares Teodor Pieleanu, Andrada Komarov și Andra Simion.

REZULTATE COMPLETE PE SITE-UL OFICIAL AL FRT