Filip Cristian Jianu, victorie fantastică în turul 2 la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires. Jianu și Cadar, eliminați la dublu mixt

09.10.2018

Românul Filip Cristian Jianu și fancezul Clment Tabur au jucat peste două ore și jumătate în turul doi al turnelui de simplu la Jocurile Ompice de Tineret din Argentina, de la Buenos Aires,, românul reușind să câștige în cele din urmă acest meci de infarct. A fost 6-7(5), 6-4, 7-6(3) pentru Jianu, în condițiile în care, în setul decisiv, românul a condus la un moment dat cu 5-3.
Evident obosit după meciul-maraton cu Tabur, Filip Jianu s-a resimțit în meciul de dublu-mixt jucat în echipă cu Selma Ștefania Cadar. Cei doi români au întâlnit în primul tur o puternică echipă din China, X. Wang / T. Mu, care s-a impus cu 6-1, 7-5, în 63 de minute.
Din păcate pentru noi, Selma Cadar nu a reușit să câștige nici în turneul de dublu feminin, probă în care a făcut pereche cu Lulu Sun, cele două fiind învinse cu 6-1, 4-6, 10-3, de o pereche din China, X. Wang/X. Wang.