CSS Ploiești, la fete, și CSM București, la băieți, au câștigat Campionatul Național pe Echipe U18

11.10.2018

Patru zile de tenis de cea mai bună calitate la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT, la ediția 2018 a Campionatului Național pe Echipe U18.

Cea mai puternică echipă în turneul fetelor s-a dovedit a fi, la fel ca anul trecut, de la altfel, CSS Ploiești, cu două victorii din trei posibile. Echipa pregătită de antrenoarea Claudia Vlădoiu și formată din Alexandra Stăiculescu, Luminița Tutunaru, Gabriela Davidescu și Ilinca Bărănescu a pierdut cu 3-1 meciul cu CSM București, dar a câștigat, de fiecare dată cu 3-2, partidele cu CS Dinamo București și Tenis Club București.

Pe locul 2 în clasamentul final regăsim echipa CS Dinamo București, antrenor Constantin Cosmescu, și jucătoarele Ilinca Amariei, Simona Ogescu, Silvia Costache și Alexia Gandac, care a învins cu 5-0 pe CSM București și cu 3-2 pe Tenis Club București.

Podiumul a fost completat de Tenis Club București - Daria Constantin, Andra Captan, Ioana Dumitrescu, Isabela Dima, Francesca Duca și Alexia Trasca, căpitan-nejucător fiind Marius Marinescu, cu o singură victorie, 3-2 cu CSM București.

În concursul băieților, echipa CSM București, fomată din Cezar Crețu, Sebastian Gima, Radu Macovei, Andrei Andrei, Cezar Chicosu și Ștefan Dediu, Marius Raicea fiind căpitan-nejucător, a dominat categoric, reușind să câștige toate cele trei întâlniri de pe tabloul final: 3-1 cu Tenis Club București, 3-2 cu CS Dinamo București și 4-1 cu ACS Livone.

Pe locul doi, în acest concurs, s-au clasat, cu două victorii, 4-1 cu CS Dinamo și ACS Livone, cei de la Tenis Club București, adică Matei Georgescu, Laurentiu Mandocescu, Mihai Marinescu, Dan Năstase, Vlad Vasilache și Alin Fătu, căpitanul-nejucător fiind Ovidiu Popescu.

În fine, medaliile de bronz în acest concurs au ajuns în posesia celor de la CS Dinamo București, respectiv Radu Papoe, Dragoș Popeangă, Ștefan Andreescu, Mihnea Zaharia, Alex Pavel și Victor Trăistaru, căpitan-nejucător Constantin Cosmescu, care au câștigat cu 5-0 meciul cu ACS Livone.

REZULTATE COMPLETE ȘI TABLOURI FINALE PE PAGINA CONCURSULUI