Isostar
Marca ISOSTAR a fost creata in anul 1977 de medicul si cercetatorul elvetian dr. Wander. Ideea sa era de a aplica principii stiintifice si medicale in practicarea efortului fizic. Marca este construita in jurul conceptului de izotonicitate. Izotonic = o bautura sau un produs care are structura moleculara asemanatoare cu sangele, ceea ce ii confera avantajul:
  • Rehidratarii rapide, favorizand absorbtia de nutrienti
  • Asigurarea resurselor necesare in timp util – carbohidrati pentru energie, minerale pentru inlocuirea celor pierdute in timpul efortului intens, vitamine, etc
  • Isostar este singura marca de nutritie sportiva ce are propriul consiliu de cercetatori.
  • Ani de cercetari si optimizare de produse bazate pe cresterea cunostintelor stiintifice in domeniul medicinei sportive
  • Produse testate clinic ce atesta eficienta produselor si contributia lor la imbunatatirea performantelor atletilor din diverse sporturi, de pe toate continentele.
  • Isostar isi imbunatateste permanent produsele si pe baza feedback-ului sportivilor si profesionistilor din sport. La nivel national si international, nume de top din sport utilizeaza si testeaza permanent produsele la antrenamente si competitii, furnizand feedback activ echipei de dezvoltare de produse. Printre acestia: Vanessa Fernandez – multipla medaliata europeana, mondiala si olimpica la triatlon, Viktor Rothlin – campion european en-titre la maraton, Ciprian Balanescu – multiplu campion national la duatlon si triatlon, Alexandru Ciocan - campion national la ciclism, Mihai Marinescu – singurul pilot roman din Formula 2, etc.