Rareș Pieleanu și Andrada Komarov au câștigat "HAI Cup 2019", turneu Tennis Europe U12 de Categoria 1 de la Arad

09.06.2019

Jucătorii români de tenis, cei mai mulți dintre ei componenți ai Loturilor Naționale, au dominat categoric puternicul turneul Tennis Europe de la Arad, "HAI Cup", competiție de Categoria 1 rezervată jucătorilor U12.
Organizat de Clubul Tenis Profi Arad, cu implicarea FRT, competiția a fost câștigată, în toate cele patru probe, de români, iar toate cele patru finale au fost 100% românești.

La simplu fete, în finală, s-au întâlnit Andrada Ekaterina Komarov, de la Asoc. T.C. Victor Hănescu, și Iris Zbranca, de la LPS-CSS Constanța, câștigătoare, în doar două seturi, 6-3, 6-3, fiind Andrada.
În turneul de simplu băieți, în finală, au ajuns Rareș Pieleanu, și el de la Asoc. T.C. Victor Hănescu, și David Carteputredă, jucătorul celor de la Viva Tenis Club Galați. Și meciul lor a durat tot două seturi și s-a încheiat cu scorul de 6-3, 6-4, în favoarea lui Rareș.

Campion la simplu, Rareș Pieleanu și-a trecut în cont și titlul de la dublu, probă în care a făcut pereche cu Tudor Batin de la C.S. Sanatatea Ergolemn Baia Mare. Cei doi au avut un singur meci cu emoții, în primul tur, câștigat în set decisiv, pentru ca, apoi, să "defileze" spre finală, una câștigată fără nicio emoție, 6-2, 6-2, cu perechea Traian Petrică(AS Tenis Club București)/Tudor Tibelea (Daimon Sport Club București).

În fine, în finala de dublu a fetelor, învinsa din finala de simplu, Iris Zbranca, a reușit ca acum să câștige titlul. Iris și partenera ei de dublu, Anastasia Nicole Hațiegan(CS Wiiners Cluj-Napoca), s-au impus în finală în doar două seturi, 7-5, 6-4, în fața perechii Daria Ștefania Gligor (CS Mova Alba Iulia)/Maria Teodorescu(ACS Tenis Club Sunrise).


REZULTATE FINALE HAI CUP 2019