Înscrieri pentru Campionatul Național pe Echipe U10 2019 - Brașov

24.07.2019

Cluburile de tenis afiliate la FRT care doresc să participe la Campionatele Naționale pe Echipe U10 M+F(Brașov, 17-22 august 2019) trebuie să înscrie echipele și să nominalizeze sportivii până la data de luni, 05.08.2019.

Se vor folosi formularele special concepute pentru acest lucru și care se pot descărca de mai jos. Nominalizarea întregului lot de jucatori care ar putea juca la momentul desfasurarii Campionatului National pe Echipe U10 trebuie să fie făcută în același timp cu înscrierea. Termenul limită de retragere este luni, 12.08.2019.

Formularele de înscriere și nominalizare trebuie trimise pe adresa de e-mail competitii@frt.ro până la data limită de înscriere (05.08.2019). Nu vor fi acceptate înscrieri după data limită.

IMPORTANT: Mentionati la Subiectul e-mail-ului INSCRIERE NATIONALE PE ECHIPE 10 ani si Completați și trimiteți formularele de înscriere DOAR în format EXCEL, nu tipărite și fotografiate sau alte variante.

TAXA DE ÎNSCRIERE (200 lei/echipă) la CNE U10 2019 va fi achitată la ședința tehnică.

Un club poate nominaliza la înscriere oricâți jucători care sunt eligibili pentru a reprezenta clubul în acest campionat. Lotul de jucători care va participa efectiv în fiecare echipă va trebui nominalizat la ședinta tehnică. Nu pot participa jucători care nu au fost inițial nominalizați. Un club poate să înscrie la CNE U10 mai multe echipe, dar pentru fiecare echipă trebuie să urmeze același proceduri. Dacă un club înscrie mai multe echipe, un jucător nominalizat într-o echipă nu poate fi folosit în altă echipă a aceluiași club (exemplu: un jucator nominalizat în echipa CS "Nume Club" 2 nu va putea fi trecut ulterior în lotul echipei CS "Nume Club" 1, indiferent dacă echipa CS "Nume Club" 2 va participa sau nu în Campionat). Prioritatea de acceptare în competiție a echipelor este dată de suma clasamentelui jucătorilor din acea echipă. Echipele care au prioritatea 2 sau mai mică vor fi acceptate în competiție in limita locurilor disponibile pe tablou. Acceptarea echipelor la CNE U10 se face pe baza clasamentului valabil la data limită de înscriere. Ordinea valorică a echipelor, pe baza căreia sunt acceptate în campionat, se stabileste prin însumarea locurilor din clasamentul național al respectivei categorii de vârstă a primilor doi jucători ai echipei.

O echipă este formată din minim 2 și maxim 4 jucători + un căpitan nejucător. La această competiție pot participa doar jucători care sunt născuți în anii 2009, 2010, 2011. Nu este permisă încheierea de protocoale de colaborare. Jucatorii transferați după data de 05.08.2019 nu pot participa la Campionatul Național pe Echipe U10 pentru noul club.

Competiția se desfășoară după prevederile Regulamentului de Organizare a Turneelor de Tenis din România pentru copii, juniori și seniori (vezi anexa 12).

Descarcă formularul de înscriere (formularul trebuie trimis pentru fiecare echipă - băieți sau fete).