Andrada Komarov, dublă campioană în Bulgaria, la un turneu Tennis Europe U12. Finalele de dublu, câștigate de jucătorii din România

18.07.2019


Tinerii jucători români de la categoria U12, printre cei mai valoroși din România, au dominat "Ruse Cup 2019", un puternic turneu din Circuitul Tennis Europe rezervat jucătorilor de 12 ani.

Astfel, Andrada Komarov, de la TC Victor Hănescu, a reușit să câștige titul atât la simplu, cât și la dublu, în vreme ce românii Eduard Gabriel Coreia, de la CS Școlar 6 București, și Toma Neagu, de la Altius Tenis Club București, sunt noii campioni de la dublu.

În finala de simplu a fetelor, Andrada a trecut cu un categoric 6-0, 6-1, de o jucătoare din Rusia, Polina Vimba, în vreme ce la dublu, Andrada, care a făcut pereche cu Iris Zbrancă, de la LPS-CSS Constanța, a trecut cu 4-6, 6-3, 10-8, de aceeași Polina Vimba, care a făcut pereche cu o altă rusoaică, Polina Kratyuk.

În turneul de simplu al băieților, dintre jucătorii români cea mai bună perfomanță a reușit-o Toma Neagu, care s-a oprit în semifinale, fiind învins cu 6-2,6-3, de un bulgar, Ivan Ivanov. 


La dublu, în turneul băieților, așa cum am spus, campionii sunt din România, după o finală câștiată fără emoții de Eduard Coreia și Toma Neau, în doar două seturi, 6-3, 6-3, în fața bulgarilor Dimitar Kisimov/ Aleksandar Mitev.