România, locul 3 la Tennis Europe Nations Challenge U12 de la Dijon. Rezultat foarte valoros pentru David Cristian Carteputredă, Gabriel Ghețu și Teodor Pieleanu

11.08.2019

Performanță de remarcat pentru tenisul românesc și pentru tinerii jucători care fac parte din Lotul Național U12 al României.

Este vorba despre Gabriel GHEȚU (Viva Tenis Club Galați), David Cristian CARTEPUTREDĂ(Viva Tenis Club Galați), și Rareș Teodor PIELEANU (Asoc. Tenis Club Victor Hănescu), însoțiți la turneul final Tennis Europe Nations Challenge U12 de la Dijon, din Franța, de antrenorul de la CS Olimpia, Alexandru Ghiță.

Echipa României a terminat pe locul 2 în Grupa A, după ce a învins Italia (2-1) și Franța (2-1), fiind învinsă cu 3-0 de Cehia, și a jucat în meciul pentru medaliile de bronz cu Spania, locul 2 în Grupa B.



David Cristian CARTEPUTREDĂ a făcut foarte repede 1-0 pentru România, după o victorie categorică cu Andres Santamarta Roig, scor 6-3, 6-1, pentru ca Gabriel GHEȚU să stabileasă, fără prea mari emoții, scorul final după o victorie cu 6-4, 4-6, 6-2, în fața lui Sergio Planella. 

La acest scor, meciul de dublu nu s-a mai jucat, iar România a terminat pe podiumul acestui turneu final al Tennis Europe Nations Challenge de la Dijon.