Înscrierile la Campionatul Național pe Echipe U14, ediția 2019, de la CNT, sunt deschise

13.08.2019

Cluburile de tenis afiliate la FRT care doresc să participe la Campionatul Național pe Echipe U14 - 2019, care va începe în data de 2 septembrie 2019 și se va desfășura la Centrul Național de Tenis din București, trebuie să înscrie și să nominalizeze echipele în perioada 13 - 26 august 2019.

Se vor folosi formularele special concepute pentru acest lucru și care se pot descărca de mai jos. Nominalizarea întregului lot de jucatori care ar putea juca la momentul desfășurării Campionatului Național pe Echipe U14 trebuie făcută în același timp cu înscrierea.

Important - taxa de înscriere (200 de lei/echipă) va fi achitată către FRT în contul bancar RO80 BRDE 410S V198 8612 4100, deschis la BRD, iar dovada plății va fi trimisă împreună cu formularul de înscriere și nominalizare.

Înscrierile trebuie să fie însoțite de actele necesare fiecărui protocol de colaborare dorit și dovada plății taxei pentru fiecare protocol de colaborare (300 de lei/protocol).

IMPORTANT: Mentionati la Subiectul e-mail-ului INSCRIERE NATIONALE PE ECHIPE 14 ani si Completați și trimiteți formularele de înscriere DOAR în format EXCEL, nu tipărite și fotografiate sau alte variante.

Sportivii pentru care aceste documente nu au fost trimise până la data limită de înscriere nu vor putea participa la Campionatul Național pe Echipe U14. Un jucător nu poate avea acord de colaborare dacă este legitimat la un club care participă în respectivul campionat. De asemenea, sportivii care nu au încheiate transferurile până la data limită de înscriere nu vor putea participa la Campionatul Național pe Echipe U14.

Termenul limită de retragere este 28 august 2019.

Formularele de înscriere și nominalizare trebuie trimise pe adresa de e-mail competitii@frt.ro până la data limită de înscriere (26 august 2019). Nu vor fi acceptate înscrieri după data limită.

Competiția se desfășoară după prevederile Regulamentului de Organizare a Turneelor de Tenis din România pentru copii, juniori și seniori 2014 (vezi anexa 13).

DESCARCĂ DE AICI FORMULARUL DE ÎNSCRIERE