Cupa Născut pentru Sport. Acțiune de identificare a talentului la tenis organizată de FRT și Asociația Junior Sport, în colaborare cu MEN

14.08.2019

Cea mai mare acțiune de identificare a talentului la tenis, în rândul copiilor din București și județul Ilfov, cu vârsta între 5 și 8 ani!

Federația Română de Tenis, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, alături de Asociația Junior Sport, prin Revista „Născut pentru Sport", cheamă copiii din București și județul Ilfov, cu vârsta între 5 și 8 ani, nepracticanți de sport (nelegitimați), la cea mai mare selecție de identificare a talentului nativ la tenis, la Centrul Național de Tenis București, în data de 21 septembrie 2019.

Federația Română de Tenis colaborează cu 7 cluburi sportive (câte un club din fiecare sector al Capitalei și unul din județul Ilfov), iar reprezentanții acestora, alături de specialiștii desemnați de către organizatori, vor selecționa, dintre toți participanții, pe cei mai talentați 21 de copii - câte 3 din fiecare sector și 3 din județul Ilfov. Fiecare dintre cele 7 cluburi va oferi, celui mai bun copil din cei 3 selecționați, o bursă pentru un an, iar celorlalți 2 le va oferi un discount de susținere, pentru a putea să-și înceapă activitatea sportivă la acel club. În plus, cei 21 de copii selecționați vor primi, din partea Federației Române de Tenis și a sponsorilor, medalii și numeroase premii surpriză, iar 7 cei mai buni dintre ei vor primi și Cupa Născut pentru Sport! 

Selecţia va dura o zi și va avea loc, spre bucuria copiilor și părinților, sub privirile unor mari campioni ai tenisului românesc, invitați de către Federația Română de Tenis. Setul de teste și probele de selecție, mijloacele prin care se va face selecția, dar și materialele necesare desfășurării selecției, vor fi puse la dispoziție de Federația Română de Tenis.
Cele 7 cluburi sportive participante la Cupa Născut pentru Sport sunt: Tenis Prim Club, ACS Tenis Masters, Daimon Sport Club, ACS Politehnica, Tenis Club 2000, ACS Tennis Team Bucuresti și AS Club Elite Tenis Pantelimon.
Înscrierile aici: https://cupa-tenis.nascutpentrusport.ro/